Aγώνας ΙPSC LEVEL II 13/06/2021

Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓ.ΠΑΤΡΩΝ σε συνδιοργάνωση με την ΕΣΑΚ προκηρύσσει αγώνα Σκοποβολής IPSC 1 ημέρας, τύπου Πιστόλι Level II με την ονομασία ΣΑΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΣΑΚ ΑΓΩΝΑΣ IPSC Level II Hundgun, ο οποίος θα διεξαχθεί στο σκοπευτήριο ΠΒ Αρόης Πατρών την Κυριακή, 13 Ιουνίου  2021.
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 8 στάδια, 130+ σφαίρες.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Οι κάτοχοι ανανεωμένου ΔΕΣΚ -με κουπόνι 2021 και ανανεωμένου κατά ΕΤΕΠΣ- το οποίο θα επιδείξουν μαζί με την Άδεια Οπλοκατοχής κατά την εγγραφή τους στο βιβλίο αγώνος. Παρακαλούνται τα σωματεία προς αποφυγή καθυστέρησης της εγγραφής τους να αποστείλουν τις συμμετοχές τους μέσω του συστήματος Hellas-Shooters - www.hellas-shooters.gr ή συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο συμμετοχής των αθλητών τους μέχρι το Σάββατο, 12 Ιούνιος 2021.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Ατομική 25.00€

Κατηγορίες: Open - Standard - Production - Classic - Revolver - Production Optics - Production Optics Light 

Σύμφωνα με το ισχύον από 19/5/2021 Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την συμμετοχή σε αγώνες σκοποβολής πρέπει ο αθλητής (εκτός των γνωστών δικαιολογητικών) να προσκομίζει και βεβαίωση προληπτικού ελέγχου μοριακού ή άμεσου τεστ αντιγόνου (Rapid) για Covid 19. Δεν ισχύουν βεβαιώσεις self test ή βεβαιώσεις ολοκλήρωσης εμβολιασμού. Επίσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη την διάρκεια πλην της ώρας που αγωνίζεται στο στάδιο