31/01/2021

Αυτή την Κυριακή 31/01/2021 δεν θα έχουμε δραστηριότητες στο πεδίο βολής Αρόης

 

Προς τα Σωματεία και Ομάδες της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε.

Θέμα: Ενημέρωση για τη λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων Σκοποβολής για το χρονικό διάστημα 30 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου 2021

   Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Γ.Γ.Α., γίνονται γνωστές οι εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για το χρονικό διάστημα 30 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2021.

   Συγκεκριμένα σε περιοχές που είναι σε επίπεδο επιτήρησης (κίτρινο), προβλέπεται η λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η Σκοποβολή.

  Η Ομοσπονδία μας, επισημαίνει στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που αθλούνται σε περιοχές που είναι σε επίπεδο επιτήρησης (κίτρινο), την πιστή τήρηση της ανωτέρω Κ.Υ.Α., διευκρινίζοντας ότι δύνανται να χρησιμοποιούν μόνον τα ανοικτά σωματειακά σκοπευτήρια και τα ανοικτά σκοπευτήρια που έχουν διαμορφωθεί εντός στρατιωτικών πεδίων βολής για κάθε Σωματείο και μόνον για πραγματοποίηση προπονήσεων, τηρώντας αυστηρά τόσο τον κανόνα των τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, όσο και τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το σχετικό εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. πρωτόκολλο της ΣΚ.Ο.Ε.

Εξακολουθούν μέχρι νεότερης ενημέρωσης, να ισχύουν τα εξής για τις περιοχές σε επίπεδο επιτήρησης (κίτρινο):

  • Μέχρι νεότερης ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ισχύει η μετακίνηση για ατομική άθληση (SMS με τον κωδικό «6») ώστε να μεταβαίνουν οι αθλούμενοι σε γειτονικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εντός του Δήμου κατοικίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ειδικά σε περιοχές που είναι σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο), απαγορεύεται στο σύνολό της η άθληση στη Σκοποβολή όπως και σε άλλα ατομικά αθλήματα, μέχρι νεωτέρας.