Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών (ΣΑΣΠ), παρουσία πολλών μελών, συγγενών και φίλων το Σάββατο 27/01/2018. Τη βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μπατζής Γεώργιος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε μια δημιουργική, ειρηνική χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και πολλές σκοπευτικές επιτυχίες στα μέλη του. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και ειδικά για την πορεία δημιουργίας και αδειοδότησης σκοπευτηρίου αεροβόλου 10 μ. το οποίο θα αποτελέσει φυτώριο νέων σκοπευτών για το σύλλογο και θα βοηθήσει στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής στην πόλη μας. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος, Καραμπελιάς Ηλίας, ο οποίος βράβευσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τρεις νεάνιδες για την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων 2017 και έναν αθλητή για το ήθος του κατά την διάρκεια αγώνα πιστολίου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική όπου ο πρόεδρος έδειξε στην πίστα τις χορευτικές του ικανότητες. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλους τους παρευρισκόμενους να δηλώνουν ευχαριστημένοι και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση που θα διοργανώσει ο σύλλογος.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι η ημερομηνία συνέπιπτε με τα γενέθλια του αντιπροέδρου στον οποίο όλοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ο ίδιος έσβησε τα κεράκια απο τις τούρτες που έφεραν η σύζυγός του και ο σύλλογος.