Ικανοποιητικές οι συμμετοχές για το Σ.Α.Σ. Πατρών

Αρκετές συμμετοχές απέσπασε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών χθες και σήμερα (Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου) εκπληρώνοντας για πρώτη φορά καθήκοντα διοργανωτή στα αγωνίσματα του σταθερού στόχου Α κατηγορίας. Το Shooters παρακολούθησε από κοντά τη διεξαγωγή της δεύτερης ημέρας του αγώνα μαζί με τους φίλους του αγωνίσματος στο σκοπευτήριο του πεδίου βολής στην Αρόη.

Ο ΣΑΣΠ για την πραγματοποίηση αγώνων σταθερού στόχου επένδυσε πάνω από 10.000 ευρώ για τις εν λόγω εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν τις 10 θέσεις για τις βολές, το υπόστεγο κτίσμα, τις χωματουργικές εργασίες τόσο του χώρου όσο και της υποδοχής για τις μηχανές, οι οποίες είναι ευγενική χορηγία της ΣΚ.Ο.Ε.

Ο αγώνας του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με 15 σκοπευτές να αγωνίζονται στο πιστόλι ταχύτητας και το πιστόλι στάνταρ και ο αγώνας της Κυριακής συγκέντρωσε τον ικανοποιητικό αριθμό των 40 συμμετοχών στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης και το πιστόλι σπορ. Τα μέλη του συλλόγου άδραξαν της ευκαιρίας για έναν εντός έδρας αγώνα καταλαμβάνοντας καλές θέσεις στη γενική κατάταξη κάποιων αγωνισμάτων «αφήνοντας» τις πρώτες θέσεις για τους φιλοξενούμενους σκοπευτές από το Αγρίνιο.